Special Dog Design
 

Enkele jaren geleden hadden wij Boedha, een mooi boerboel meisje met een redelijke halsomvang. Ik kon in de bekende dierenwinkels voor haar geen halsband vinden die naar mijn wens was. Of ze waren te klein of ze hadden niet de juiste kleur.

Ik ben toen gaan zoeken op internet en al snel kwam ik halsbanden tegen van paracord. Dat leek mij wel wat, ik wilde het echter wel zelf maken. 

Boedha had ondertussen genoeg halsbanden en riemen en steeds vaker werd mij gevraagd of ik ook in opdracht werkte. Dit is de start geweest voor mijn bedrijf. Eerst als Boedha’s paracord en nu als Special Dog Design.

Wat maakt het werk van Special Dog Design zo speciaal? Designs, kleuren, sluitingen mag u allemaal zelf bepalen. Dat betekend een unieke halsband of riem voor uw hond. Alles wordt strak, met de hand geknoopt en met zorg afgewerkt. Daarnaast gebruik ik alleen hoogwaardig materiaal. 

Wilt u ook een unieke halsband, riemen of em-x antitekenband voor uw hond? Neem dan contact op met Special Dog Design en vraag naar de mogelijkheden. 

Groetjes Inge 
E-mailen
Bellen
Instagram