Special Dog Design
 

Algemene voorwaarden van:

Special Dog Design

Buinerstraat 19

9531 TH Borger

E-mail: specialdogdesign@outlook.com

KVK te Groningen 64826503

BTW NL001875155B29


De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle handgemaakte producten van Special Dog Design. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en zijn opgenomen op de internetpagina van Special Dog Design.

Door het plaatsen van een bestelling, op welke manier dan ook, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.


Bestellingen gaan altijd in overleg. Dit kan telefonisch, via email, Messenger of mondeling. We bespreken dan de gewenste kleuren, maat, uitvoering en wanneer de verwachte levertijd is.

De prijzen die vermeld staan op de website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Levertijd is afhankelijk van de drukte. 


Houdt u er rekening mee dat de kleuren kunnen afwijken van het origineel door de kwaliteit van de fotografie van Special Dog Design of door de resolutie van uw mobiele telefoon, tablet of computer.


U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste halsmaat.


Verzending van uw product(en) vindt plaats nadat u uw ontwerp heeft goedgekeurd en de betaling heeft plaatsgevonden. Voor de goedkeuring krijgt u een foto toegestuurd met het uiteindelijke resultaat. Betaling vindt plaats per overschrijving, betaalverzoek of contant indien u het ophaalt.


De op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.


Special Dog Design maakt alleen gebruik van hoogwaardig materiaal, tenzij anders vermeld. Special Dog Design is niet aansprakelijk voor problemen met dit materiaal, dan wel voor de geleverde producten. Special Dog Design is ook niet verantwoordelijk voor onkundig gebruik van de producten.


De producten worden verzonden conform PostNL tarieven. Dit geldt ook voor zendingen naar het buitenland. Ook kunt u het product ophalen in Borger. Dit is echter alleen op afspraak.


U kunt zelf aangeven of u uw pakket extra wilt verzekeren. LET OP: indien een pakket kwijt raakt en deze is niet verzekerd zal Special Dog Design de band niet kosteloos opnieuw maken. De kosten van verzekerd verzenden zijn voor uw eigen rekening.

De producten worden zeer zorgvuldig verpakt en aangeboden bij PostNL. Special Dog Design is echter niet aansprakelijk voor de ontstane schade tijdens het transport en bezorging.


Mocht u ondanks de goede zorgen niet tevreden zijn over uw product dan hoort Special Dog Design dat graag. Heeft een klacht over het product? Geef dit binnen 14 dagen na ontvangst door aan Special Dog Design en we bespreken samen de mogelijkheden. Na deze 14 dagen is het niet meer mogelijk om een klacht in te dienen.

Privacy

Hoe gaat Special Dog Design om met uw privacy?

Indien u gebruik maakt van de diensten van Special Dog Design verstrekt u alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de bestelling en de bedrijfsadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van artikel 6 van de AVG.

1. Toestemming

2. Uitvoering van een bestelling

3. Wettelijke verplichting

U verstrekt het volgende aan Special Dog Design:

* N.a.w. gegevens

* Bankrekeningnummer indien de betaling per bank plaats vindt

* Telefoonnummer (optioneel)

* Emailadres (optioneel)

* Uw bedrijfsgegevens (optioneel)

Special Dog Design verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor noodzakelijke doeleinden en zal uw persoonsgegevens niet verkopen aan derden. Special Dog Design gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

* PostNL voor de verzending en bezorging

* Website hosting partner (Deze website host houdt anonieme statistieken bij)

* Belasting adviseur


E-mailen
Bellen
Instagram